Спок - Най-важното за бременността
Спок - Най-важното за бременността

Спок - Най-важното за бременността

Описание
  • Месец по месец ръководството на д-р Спок ще Ви поведе на най-вълнуващото пътешествие – превръщането ви в майка, като специално внимание е обърнато на това как:
  • да се справяте с често срещани проблемида планирате вида раждане, който желаетеда получите качествени грижи по време на всеки един етап и т.н.
  • да намерите най-подходящия за вас гинеколог и акушерка
  • да следите развитието на вашето бебе
Изчерпано количество
6,00 лв.
  • Бременна сте? Поздравления! Сега се доверете на специалиста, който ще ви преведе през този вълнуващ период. Повече от 50 години д-р Бенджамин Спок се слави като най-известния педиатър в света. Позовавайки се на неговата изпитана философия за грижи за бебето и детето, ново поколение от експерти в Dr. Spock Company предлага на днешните майки и татковци най-новата информация за родителските грижи и здравето на детето. Бременността е време на бурни емоции, драматични промени и много въпроси. Тази полезна книга ще Ви даде верните отговори и ще спомогне за една щастлива и здрава бременност. 

Месец по месец ръководството на д-р Спок ще Ви поведе на най-вълнуващото пътешествие – превръщането ви в майка, като специално внимание е обърнато на това как:

  • да следите развитието на вашето бебе
  • да намерите най-подходящия за вас гинеколог и акушерка
  • да се справяте с често срещани проблеми
  • да планирате вида раждане, който желаете
  • да получите качествени грижи по време на всеки един етап и т.н.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6.90 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 120 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG91UBBS81551066548609 
UBBSBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
UBB (BULGARIA)
SWIFT: UBBSBGSF
BG91UBBS81551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!