Магазин Слънчице

Зареждане...

Бебешки магазин Слънчице

Магазин Слънчице - Люлин

Адрес: гр.София жк.”Люлин”, бул.”Панчо Владигеров” бл. 796
Тел: 02/ 927 54 43
Моб. +359 888 827 456
GPS: N 42.718325, E 23.253783
mail: shop@moebebe.com

Уважаеми клиенти, Магазин Слънчице няма да работи на 26, 27 и 28 юни. В тези дни сте добре дошли в Магазин Espiro - бул. Ситняково.
На 29 юни Магазин Слънчице ще отвори врати на нов адрес - жк. "Илинден", бул. "Ал. Стамболийски" 188, бл. 54.

Работно време
Понеделник- Събота 10 - 19:30 часа
Неделя 10 - 18:00 часа
  • Магазин Слънчице - огромно разнообразие от бебешки колички на утвърдени европейски производители - Roan, Nio, Baby Design, Espiro. Нашите продавач-консултанти ще Ви помогнат да изберете най-добрата количка за Вас и Вашетo бебе, според начина Ви на живот и личен вкус. Продуктите от линията притежават модерен и елегантен дизайн и са добър избор за родители с динамичен и активен начин на живот. Създадени за максимално удобство и сигурност, удостоверени със съответствие с европейските стандарти.
  • При нас може да направите още една важна покупка, а именно тази на столче за кола. Защитата и сигурността на малкото бебе в автомобила е основен приоритет на марките Espiro и Baby Design , всички столчета са одобрени за експлоатация на основание на европейски стандарти.
  • Подготовката и създаването на детската стая е един от най-вълнуващите моменти. Ето защо ние осигуряваме всичко необходимо на родителите да посрещнат малкия човек у дома. Разполагаме с голямо разнообразие от детски легла, придружено с богат каталог от цветове и възможност за обзавеждане на цялата детска стая. Не можем да пропуснем разнообразието от сгъваеми кошари за спане или игра, спални комплекти, матраци, спални чували, чаршафи, бебешки одеяла и други.
  • Независимо дали търсите дрехи за официален празник или игра, ние предлагаме комфортно, качествено и естетически издържано облекло. При нас ще намерите дрехи за бебета и деца до шест години, като от основно значение за нас е качеството и комфорта, както и богатият избор от множество български и чужди марки.
  • Избираме за Вас някои от най-качествените и търсени марки в областта на бебешката козметика и козметика за майката като Weleda, Sebamed, Bubchen, Nuby, Medela и др.

  • Нашите консултанти ще Ви помогнат с експертни съвети относно кърменето и храненето. Изберете шишета, биберони, залъгалки, прибори за хранене, термометри, помпи за кърма от разнообразната гама продукти на Medela, Nuby, Lovi и Canpol.
  • Ванички, стойки, гърнета, бебешки халати и хавлии, разполагаме с всичко необходимо.
  • За нас играчките играят изключително важна роля в развитието на бебетата. Далеч от идеята, просто като забавление, в действителност стимулират сетивата, въображението и развиват координацията. Марките Taf Toys, Nuby и Canpol предлагат разнообразие от музикални играчки, играчки за колички и легло, активна гимнастика и много други.
  • Очакваме Ви!