Магазин Слънчице Люлин

Бебешки магазин Слънчице

Уважаеми клиенти, Магазин Слънчице няма да работи на 26, 27 и 28 юни. В тези дни сте добре дошли в Магазин Espiro - бул. Ситняково.
На 29 юни Магазин Слънчице ще отвори врати на нов адрес - жк. "Илинден", бул. "Ал. Стамболийски" 188, бл. 54.

Магазин Слънчице - Люлин

Адрес: гр.София жк.”Люлин”, бул.”Панчо Владигеров” бл. 796
Тел: 02/ 927 54 43
Моб. +359 888 827 456
GPS: N 42.718325, E 23.253783
mail: [email protected]

Работно време
Понеделник10 - 19:30 часа
Вторник10 - 19:30 часа
Сряда10 - 19:30 часа
Четвъртък10 - 19:30 часа
Петък10 - 19:30 часа
Събота10 - 19:30 часа
Неделя10 - 18:00 часа

 

Магазин Слънчице - огромно разнообразие от бебешки колички на утвърдени европейски производители - Roan, Nio, Baby Design, Espiro.

Нашите продавач-консултанти ще Ви помогнат да изберете най-добрата количка за Вас и Вашетo бебе, според начина Ви на живот и личен вкус.

Продуктите от линията притежават модерен и елегантен дизайн и са добър избор за родители с динамичен и активен начин на живот.

Създадени за максимално удобство и сигурност, удостоверени със съответствие с европейските стандарти.

При нас може да направите още една важна покупка, а именно тази на столче за кола.

Защитата и сигурността на малкото бебе в автомобила е основен приоритет на марките Espiro и Baby Design , всички столчета са одобрени за експлоатация на основание на европейски стандарти.

Подготовката и създаването на детската стая е един от най-вълнуващите моменти. Ето защо ние осигуряваме всичко необходимо на родителите да посрещнат малкия човек у дома.

Разполагаме с голямо разнообразие от детски легла, придружено с богат каталог от цветове и възможност за обзавеждане на цялата детска стая.

Не можем да пропуснем разнообразието от сгъваеми кошари за спане или игра, спални комплекти, матраци, спални чували, чаршафи, бебешки одеяла и други.

Независимо дали търсите дрехи за официален празник или игра, ние предлагаме комфортно, качествено и естетически издържано облекло.

При нас ще намерите дрехи за бебета и деца до шест години, като от основно значение за нас е качеството и комфорта, както и богатият избор от множество български и чужди марки.

Избираме за Вас някои от най-качествените и търсени марки в областта на бебешката козметика и козметика за майката като Weleda, Sebamed, Bubchen, Nuby, Medela и др.

Нашите консултанти ще Ви помогнат с експертни съвети относно кърменето и

храненето. Изберете шишета, биберони, залъгалки, прибори за хранене, термометри, помпи за кърма от разнообразната гама продукти на Medela, Nuby, Lovi и Canpol.

Ванички, стойки, гърнета, бебешки халати и хавлии, разполагаме с всичко необходимо.

За нас играчките играят изключително важна роля в развитието на бебетата. Далеч от идеята, просто като забавление, в действителност стимулират сетивата, въображението и развиват координацията.

Марките Taf Toys, Nuby и Canpol предлагат разнообразие от музикални играчки, играчки за колички и легло, активна                                                                                             гимнастика и други. Очакваме Ви!