Вход с Facebook
0
Вашата количка е празна.

Слинг за бебе органичен памук

49,00 лв.
49.00 По поръчка
Поръчай
Кратко описание
 • Слинг за бебе е удобен, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст
 • Изработен от лек и здрав неизбелен органичен памук с апликиран декоративен панел
 • Размерът му е универсален и може да бъде връзван по много различни начини
 • Дължина - 5м

Слинг за бебе органичен памук

 • Слинг за бебе е удобен, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст. Слинг за бебе Shushulka Baby е изработен от лек и здрав неизбелен органичен памук. Размерът му е универсален и може да бъде връзван по много различни начини и ви позволява да носите бебето часове наред – тъй като платът не се разтяга на дължина, бебето не може да провисне, а на вас не ви се налага да пристягате шала отново и отново след като вече сте го вързали. Универсалният размер го прави удобен за връзване от хора с всякакъв ръст и тегло. 
 • Платът е мек и позволява на кожата да диша, като спомага носенето на бебето навън през топлите пролетни и летни месеци да носи единствено удоволствие за него и за вас, без да причинява дискомфорт, и без да спарва.
 • Размерът на слинг-шала е 0,7/5 м. Предлага се в розов цвят.
 • Макар първоначално да Ви изглежда много сложно да вържете слинг за бебе, повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от десет минути, а след това, за да сложите своя слинг и бебето в него са ви необходими не повече от две минути. 
 • Органичният памук, от който е изработен този слинг за бебе го прави идеален за кенгуру-грижа (носене на бебето кожа-до-кожа). Този вид грижа може да се използва при всички бебета, включително недоносени, които са стабилни от медицинска гледна точка и се е доказала като полезна за бебета и техните майки – помага на бебетата да спят и дишат по-добре, да наддават по-бързо и да имат по-стабилна температура. Майките, които използват слинг, имат повече кърма и страдат по-рядко от депресии. 
 • Слинга за бебе е незаменим за вас и вашето бебе, защото ви позволяват да бъдете заедно дори тогава, когато нямате време само за гушкане и трябва да свършите нещо или да отидете някъде. Носените със слинг бебета са по-спокойни, защото сте близо до тях, а изследвания показват, че това влияе изключително добре на тяхното емоционално, физическо и психическо развитие. 
Наличен
 • Магазин Слънчице
 • Магазин Espiro

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна. Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка

Доставките се изпълняват от куриерска фирма Спиди, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com се възползват от опциите „тест" и „преглед преди плащане" на куриерска фирма Speedy

Точен час за доставка се заплаща спрямо ценоразписа на куриерска фирма Speedy, а именно + 5лв.

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от нашия магазин стоки в петнадесет дневен срок считано от датата на получаване. За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, кв."Люлин",бл.796, маг. "Слънчице". Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма СПИДИ.
За контакти: тел. 0888 42 51 51

 

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609
RZBBBGSF

 

Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване

Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!

secure code reload secure code

Ние ви препоръчваме