Нагревател MEDELA
 Нагревател MEDELA

Нагревател MEDELA

Описание
  • Нагрява и поддържа на температурата на бебешкото мляко или храна
  • Подходящ за шишета или бурканчета с вместимост 120 или 240 мл 
  • Поддържа температура от 34 ° C (+ / - 3 ° C) 
  • Поддържа храната топла в продължение на 20 минути
Изчерпано количество
155,99 лв.
  • Нагревателят Medela помага да нахраните детето си по напълно естествен начин. Той нагрява и поддържа на температурата на бебешкото мляко или храна. Нагревателят е подходящ за шишета или бурканчета с вместимост 120 или 240 мл. и поддържа температура от 34 ° C (+ / - 3 ° C), при която ценните витамини и хранителни вещества на млякото се запазват. Подгряването на кърмата и бебешките храни става постепенно и леко, което не разваля нейната хранителна стойност. Нагревателят има звуков и светлинен сигнал при приключване на работа. Нагревателят за бутилки е с компактни размери и модерен дизайн. 
  • Работа на нагревателя. Уредът нагрява до температура от 34 ° C (+ / -3 ° C). При достигане на тази стойност той се превключва в друг режим и поддържа храната топла в продължение на 20 минути. След това се изключва автоматично, така че кърмата да не бъде на топло дълго време. Нагревателят Medela е подходящ за шишета и бурканчета с вместимост 120 и 240 мл; Всички части на нагревателя Medela не съдържат бисфенол и други опасни за здравето вещества и са напълно безопасни за здавето на децата; Може да се използва с всички модели шишета на Мedela Нагревателят Medela е предназначен за домашна употреба. 
  • Защо е важно затопляне на бебешката храна? - Витамините и хранителните вещества са изключително важни за развитието на бебето. Бавното затопляне на кърмата или бебешката храна в запазва естествените витамини и хранителни вещества и дава на детето Ви най-полезното и добро хранене след естественото. 

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6.90 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 120 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG91UBBS81551066548609 
UBBSBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
UBB (BULGARIA)
SWIFT: UBBSBGSF
BG91UBBS81551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!