Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol
Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol

Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol

Описание

Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol

 • С три режима на работа.
 • Широк диапазон за регулиране на звука.
 • 60 минути непрекъсната работа.
 • 11 мелодии.
 • 6 приспивни песни.
 • Връзка с Bluetooth.
 • Има 6 различни играчки.
 • Голямо огледало.
С поръчка
159,99 лв.

Музикална въртележка BabiesBoo - Canpol

 • Уникалната музикална въртележка за кошара ще заинтригува бебето през деня и ще създаде уютна и спокойна атмосфера за сън.
 • Въртележката възпроизвежда 60 минути непрекъсната мелодия и след това автоматично се изключва – има 11 мелодии: бял шум, звуци на морски вълни и летящи чайки, дъжд, шум от гора и пеене на птици, 6 приспивни песни и класическа музика на Моцарт.
 • Устройството разполага с Bluetooth функция, която ви позволява да включите любими мелодии и приказки от Вашия мобилен телефон.
 • Въртележката има 3 режима на работа: движение, движение с музика или само музика, както и широк диапазон за регулиране силата на звука - можете лесно да я настроите според предпочитанията на Вашето бебе.
 • Музикална въртележка има специално профилирана стойка, благодарение на която лесно и стабилно се монтира към рамката на бебешката кошара.
 • Към въртележката са прикрепени 6 различни играчки, от които 3 сладки животинки обърнати към бебето.
 • Контрастните цветове - бяло и черно, съчетани с жълти и червени цветови акценти, привличат вниманието на детето и стимулират въображението му.
 • По цялата повърхност на долния диаметър има огледало, в което детето вижда лицето си, засилвайки любопитството и интереса му.
 • Играчките, прикрепени към устройството и голямото огледало, насърчават детето да протяга ръце към тях, което подпомага развитието на мускулите му, ангажира зрението и тренира координацията око-ръка.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!