Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - мента
Колан за облекчаване на колики с черешови костилки Колан за облекчаване на колики с черешови костилки Колан за облекчаване на колики с черешови костилки Колан за облекчаване на колики с черешови костилки Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - мента Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - мента Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - мента Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - бежов Колан за облекчаване на колики с черешови костилки - бежов

Колан за облекчаване на колики с черешови костилки

Описание

Колан за облекчаване на колики с черешови костилки

 • Естествен продукт.
 • Помага за премахване на болката, причинена от газове при бебета.
 • Може да се използва като студен компрес след престой във фризера за 30 минути
 • Загряващата се термична подложка против газове поддържа температурата си в продължение на 20-30 минути в зависимост от температурата на околната среда.
Наличен
22,90 лв.

Колан за облекчаване на колики с черешови костилки

 • От стари времена, особено през зимата, срещу болки и газове се използват торби с гореща вода, тухли, почва и др. чрез нагряване.
 • Тъй като тези способи не са подходящи за бебета, оптималното решение е Колан за облекчаване на колики с черешови костилки или Релефен Термален Матрак за бебета.
 • Този продукт се състои от 100% памучна торба и вътрешна с канола и 100% памучна външна обвивка, в която е поставена тази торба. Този продукт може да се използва и от възрастни.
 • Канолата се съдържат голямо количество естествени мазнини в малък размер. Семената от канола държат топлината за дълъг период от време. 
 • Костилките от череши също имат свойството да  задържат топлината дълго време и постепенно осигуряват на вашето дете спокойствие и релакс.
 • Торбиката с костилки трябва да се загрее във фурната на 120 градуса за 15 минути.Термичният колан се поставя върху стомаха или крака на бебето.
 • Може да се нагрява в продължение на 2 минути при 350 вата в микровълнови фурни.
 • Коланът може да се изстудява във фризер за 30 минути и да се използва като студен компрес като по този начин помага при температура или болки и отоци.
 • Външната обвивка /калъф/ може да се мие ръчно или в пералня.
 • Тъй като е органичен и естествен продукт, той може да бъде засегнат от влага. Нагрява се веднъж месечно, когато не се използва.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!