Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син
Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - син Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - розов Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - розов Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - розов Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - розов Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe - розов Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe

Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe

Описание

Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe

 • Подходяща за деца от 1 месец до 3 години
 • С 3 възможни начина да носите детето си:

1.отпред- с лице към Вас от 4 седмици до около 3 години
2.отпред - с лице към околния свят от 5 месеца до около 3 години
3.на гръб - над 9 месеца

 • Максимално допустимо тегло - до 15 кг.
 • Ергономичната раница BeSafe Haven се отличава с:

1.Регулируемо и адаптивно закопчаване посредством катарама Flex - shape buckle

2.Приспособими ципове с платка по средата за комфорт и ергономична позиция на крачетата

3.Технология Airgonomics, представляваща надуваема възглавница за поддръжка и правилна позиция на бебето

4.Специален текстил, абсорбиращ влагата - TENCEL

5.Лесно достъпни джобове за съхранение на дребни вещи

6.Ергономичен дизайн, за оптимална поддръжка и правилна позиция на тялото, с признание от Международен институт за дисплазия на тазобедрената става

 • Външна материя: 96% полиестер, 4% спандекс
 • Вътрешна материя: 60% TENCEL™, 40% памук
Наличен
299,00 лв.

Ергономична раница Haven - Premium leaf - BeSafe

 • Качеството преди всичко! С този продукт ще направите дългосрочна инвестиция , с която ще подсигурите своето удобство и това на вашето дете!
 • Дизайнът на раница BeSafe Haven™ осигурява правилна позиция за тялото на детето, нужната подкрепа за гръбнака и бедрата - позиция-жаба, призната за здравословна от Международен институт по дисплазия на тазобедрената става - InternationalHip Dysplasia Institut
 • Максимално допустимо тегло - до 15 кг. Подходяща е за деца от 1 месец до 3 години, като в зависимост от възрастта са възможни 3 начина за носене:

1.отпред- с лице към вас от 4 седмици до около 3 години
2.отпред - с лице към околния свят от 5 месеца до около 3 години
3.на гръб - над 9 месеца

 • Ергономичната раница BeSafe Haven е практичен и обоснован избор заради:
  • Технологията Airgonomics, представляваща надуваема възглавница за допълнителна подкрепа на бебето, равномерно разпределя теглото на детето върху колана в областта на кръста, когато седи с лице към околния свят. По този начин не само се осигурява здравословна позиция за гръбнака и бедрата, но и също така спомага за за да се осигури максимален комфорт за родителя, по време на носене.
  • Вътрешната страна на раницата изработена от специален текстил, наречен TENCEL -  абсорбиращ материал , благодарение на който се осигурява комфортна среда .
  • Специалната катарама Flex-Shape Buckle се откопчава единствено с натискане и плъзване -  може да се адаптира към родители с различна фигура 
  • Разполага с приспособими ципове с платка по средата, които осигуряват комфорт и ергономична позиция на крачетата
  • За удобство на родителя от вътрешната страна на колана има скрити джобчета , с лесен достъп за съхранение на дребни вещи.
 • Изработена от висококачествени материали:
  • Външни материали:96% полиестер, който има висока якост на опън, за да издържи на всякакъв вид ежедневна употреба, а също такa има и голяма устойчивост на цветовете.4% спандекс добавя гъвкавост на материала и спомага за подкрепа и адаптиране към тялото на бебето.
  • Вътрешни материали: 60% TENCEL™ - гладката повърхност на тенсела е мека и деликатна към кожата и я поддържа суха и 40% памук за допълнителна мекота и устойчивост.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6.90 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 120 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!