Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams
Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Барбарон за приучване към седене Подвижна възглавничка Подвижна възглавничка Фотьойл за седящо дете Възглавница за кърмене Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams

Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams

Описание
 • Изключително практичен продукт, съчетаващ 5 функции в един продукт.
 • Подпомага детето в периода когато се учи да сяда.
 • Подходящ и за по-големи деца.
 • Всичко се сваля за пране.
Наличен
58,90 лв.

Бебешки фотьойл 5в1 - Dreams

 • Подарете удобство и комфорт на Вашето дете с практичния бебешки фотьойл (барбарон), който съчетава няколко изключително полезни функции в едно:
  1. Барбарон за бебе за приучване към седяща поза.
  2. Фотьойл за дете, което седи самостоятелно.
  3. Подвижна възглавничка, която служи като опора на детето, когато лежи по коремче и се учи да надига главица.
  4. Малка възглавница за кърмене в лежащо положение.
  5. Голяма възглавница за кърмене в седящо положение.
 • Комфортният текстилен фотьойл за бебе е изработен от висококачествени материали (външна част от 100% памук - ранфорс, пълнеж - силиконова вата).
 • С помощта на барбарона детето се учи да сяда самостоятелно и да развива чувство за равновесие (около 5-6-тия месец). Поради тази причина той е предвиден с допълнителна опора (възглавничка), която осигурява по-голяма стабилност, за да може Вашето бебе удобно да седне.
 • Допълнителната възглавничка бързо и лесно може да се свали с помощта на копчета и да се използва като опора, върху която детето да легне по коремче и да надига главичка. С това тя помага при развитието на мускулите на врата.
  Допълнителната възглавничка може да се използва и за кърмене в лежащо положение.
 • С отстранена възглавничка фотьойлът се трансформира в удобно кресло за по-голямо дете, което вече умее да седи самостоятелно. Имате възможност да го отворите с помощта на връзки, за да осигурите по-широко пространство за детето. Може да се поставя на диван или фотьойл за възрастни.
 • Можете да сваляте седалката на фотьойла и да използвате горната му част като възглавница за кърмене в седящо положение (вижте снимките на продукта за повече информация).
 • Калъфката на фотьойла може да се сваля, за да се пере без пълнежа.
 • Възможност за избор от всички десени от колекция Dreams.
 • Размери на седалка: 30/28см.
 • Външни размери: 60/60см.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!