Антиколик шише Haberman - CANPOL

Описание
 • Антиколик шишето Haberman е патентован продукт предназначен за деца, страдащи от колики.
 • Снабдено е с иновативна система, която изтласква въздухът в бутилката и гарантира, че бебето няма да го погълне с храната.
 • Изработено от висококачествена пластмаса, изключително трайна и безопасна.
 • Вместимост 260мл.
17,99 лв.
Наличен

Антиколик шише Haberman - CANPOL

 • Антиколик шишето Haberman е патентован продукт предназначен за деца, страдащи от колики.
 • Снабдено е с иновативна система, която изтласква въздуха в бутилката и гарантира, че бебето няма да го погълне с храната. Това прави появата на колики по-малко вероятна и значително намалява риска.
 • За разлика от други шишета Haberman разполага с допълнителна камера в биберона, която остава пълна с храна през цялото време. Системата не позволява навлизането на въздушните мехурчета в камерата заедно с храната. Тя остава винаги пълна с течност независимо от наклона на шишето. Същевременно количеството храна не генерира високо налягане, така че течността потича само в резултат на смукателните усилия на бебето. В резултат бебето не става мързеливо и запазва смукателния си рефлекс. Огромно предимство на шишето Haberman е това, че не налага смяна на биберона.
 • Наред с всички предимства може да се провери температурата на течността като се натиснат отворите за вентилиране от двете страни на шишето. Течността започва да изтича капка по капка и така няма опасност бебето да поеме по - топла храна от необходимото.
 • При проектирането в Canpol са се водили не само от желанието да облекчат коликите при децата, но и да създадат практичен дизайн за улеснение на родителя. Лесен за почистване и разглобяване само с една ръка.
 • Продуктът е получим множество добри отзиви сред родителите.
 • Шишето дава възможност за алтернативно подхранване.
 • Притока на течност в биберона се регулира с натискането на определен бутон.
 • Не е необходимо биберонът да се заменя за такъв с по-голям размер, тъй като притокът на течност се регулира.
 • Изработено от висококачествена пластмаса, изключително трайна и безопасна.
 • Вместимост 260мл.
 • Възраст 0 - 6м

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!