За нас

 • Уважаеми посетители,, онлайн-магазин moebebe.com е създаден през 2007 г. и от тогава предлагаме на българския пазар продукти за бебето и майката с най-високо качество и конкурентни цени. Вносители сме на голяма част от предлаганите марки и се стараем да поддържаме богата наличност от продуктите в каталога ни. Работим в сътрудничество с водещи български производители и специално разработваме уникални висококачествени текстилни продукти.

Бебешки магазин Слънчице

  • Предлагаме огромно разнообразие от бебешки колички на полските фирми Espiro, Baby Design, Roan, X-Lander и NIO. Те са съобразени с европейските стандарти за качество в подкрепа на Вашите безопасни разходки. В уебсайта ще Ви запознаем в детайли с качествата и функциите на количките с богато текстово, снимково и видео съдържание, за да улесним максимално избора Ви.

 

 • Продуктите в онлайн-магазин moebebe.com може да откриете и във физическите ни магазини в София – магазин „Слънчице“ на бул. „Ал. Стамболийски“ 188 и магазин „Espiro” на бул. „Ситняково“ 35.

Бебешки магазин Слънчице

 

 • В нашите магазини ще откриете голямо разнообразие от качествени бебешки дрешки на водещи български и световни производители като NIO, Rach, Topolino, Premiera, Mymosa, Babytof, Caramel и още много утвърдени марки. Разполагаме с богат асортимент бебешко и детско бельо – бодита, камизолки, ританки, гащеризончета, както и блузки, панталонки, роклички и комплекти за всякакви поводи – официални, за изписване, за кръщене, както и удобни дрешки за игра.

 • Предлагаме и богат избор от спални комплекти, чаршафи, обиколници, анатомични възглавници, бебешки одеала, пелени, порт-бебета и спални чували за спокойния сън на Вашето бебе.

 • За обзавеждането на детската стая сме предвидили и голямо разнообразие от сгъваеми кошари, матраци, легла, гардероби и скринове.

Бебешки магазин Слънчице

   • В нашите магазини можете да намерите още висококачествени столове за хранене и столчета за кола за всяка възрастова група, одобрени за експлоатация според европейските стандарти, на марки като Espiro и Baby Design.

   • Подбрали сме за Вас и някои от най-качествените и търсени продукти на водещи марки в областта на бебешката козметика – Weleda, Bubchen и Бочко. При нас ще откриете необходимите бебешки перилни препарати, а също и термометри, шишета, биберони, залъгалки и прибори за хранене от Babymoov, Canpol и Lovi. На Ваше разположение се намира и богат асортимент от бебешките играчки на редица европейските марки като Baby Mix, Doudou et Compagnie, Nattou и Babynat.

Бебешки магазин Слънчице

   • Сред продуктите в помощ на майката ще откриете помпите за кърма и техните аксесоари на Medela, Canpol и Lovi, както и сутиени, нощници и възглавници за кърмене на доказали се във времето производители като Motherhood, Naturana и Vienetta, както и всички необходими санитарни продукти за периода на бременността и след раждане.

   • В магазините ни ще откриете и кътчета за баня. Там може да намерите всичко необходимо за къпането на Вашето бебе – вани, стойки за вани, подложки за къпане, халати, хавлии, както и гърнета и степенки за баня.

Бебешки магазин Слънчице

  • На e-mail [email protected] можете да изпращате всички Ваши въпроси и впечатления от онлайн-магазин moebebe.com, магазин "Слънчице" и магазин “Espiro”. Ще се радваме да споделите с нас, както мнението си за асортимента (качество, цени, разнообразие), така и впечатлението си от персонала (позитивно или негативно). Не се колебайте да ни пишете за всеки един проблем - нашият стремеж е винаги да подобряваме услугите си, за да успеем максимално да задоволим Вашите изисквания.