WELEDA - Крем против подсичане за чувствителна кожа
 WELEDA - Крем против подсичане за чувствителна кожа  WELEDA - Крем против подсичане за чувствителна кожа

WELEDA - Крем против подсичане за чувствителна кожа

Описание
  • Нова серия за бебета и деца с бял слез, предназначена за свръхчувствителна кожа склонна към атопичен дерматит 
  • Създадена от чисти натурални и органични съставки като бял слез и трицветна теменуга 
  • Подходящ за ежедневна грижа в зоната на пелените 
  • Защитава от възпаления и влага в зоната на пелените 
  • Намалява зачервяването
Изчерпано количество
21,00 лв.
  • Weleda е създала нова серия за бебета и деца с бял слез, предназначена за свръхчувствителна кожа склонна към атопичен дерматит. Атопията често е генетично предопределена, но влияние оказват много външни фактори. Страдащите от атопичен дерматит имат недостиг на естествени овлажнители и нарушена бариерна функция на кожата. Слабата кожна бариера подпомага навлизането на бактерии, които инфектират кожата. Това предизвиква инфекция, а то от своя страна сърбеж. Създава се порочен кръг, който се повтаря. 
  • Формулата на Weleda е съчетание на чисти натурални и органични съставки като бял слез и трицветна теменуга. Заедно с ценните растителни масла органичния бял слез успокоява кожните раздразнения и подпомага изграждането на защитния слой на здравата кожа. Крем с екстракт от корен на бял слез подходящ за ежедневна грижа в зоната на пелените при много суха, чувствителна кожа и атопичен дерматит. Успокоява кожните раздразнения като осигурява интензивна грижа. Защитава от възпаления и влага в зоната на пелените. Не съдържа аромати. Намалява зачервяването.
  • Съставки: цинков оксид, кокосово масло, сусамово масло, вода, глицерин, ланолин, пчелен восък, слънчогледово масло, масла от семена на пореч, бадемово масло, екстракт от корен от бял слез, екстракт от трицветна теменуга, млечна киселина.
  • 50мл

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 6.90 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 120 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG91UBBS81551066548609 
UBBSBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
UBB (BULGARIA)
SWIFT: UBBSBGSF
BG91UBBS81551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!