Зареждане...

BeSafe стол за кола 40-75 iZi Go Modular i-Size

Описание
 • Луксозно столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75 см., приблизително от раждането до 12 месеца
 • Монтаж обратно на движението
 • Може да се монтира на IsoFix база iZi Modular i-Size или с коланите на автомобила
570,00 лв.
С поръчка

BeSafe стол за кола 40-75 iZi Go Modular i-Size

 • BeSafe iZi Go Modular е столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75 см., приблизително от раждането до 12 месеца.
 • Тази детска седалка е одобрена за ползване в група 0+ съгласно Наредба UN R129 (i-Size) с монтаж обратно на движението.
 • BeSafe iZi Go Modular е детско столче за кола, което може да бъде монтирано посредством iZi Modular i-Size Isofix база (предлага се отделно) в автомобилите оборудвани с Isofix точки за монтаж, както и посредством 3 точков предпазен автомобилен колан в автомобилите които не разполагат със система Isofix.
 • Столчето е изключително удобно. С него бебето ще чувства максимален комфорт. Уникалното взаимодействие между EPS пяна и мека триъгълна подложка прави столчето неповторимо. Големият сенник осигурява добра циркулация на въздуха и UV защита (UPF 50+).
 • Съобразената с размера на детето конструкция и подобрената защита при страничен удар, надхвърляща изискванията на Наредба R129, столчето осигурява максимална защита за бебето.
 • Благодарение на допълнителната подложка в областта на главата, която е специално разработена за използване през първите месеци от живота, допълнителната защита при страничен удар (SIP+) и регулируемият във височина подглавник, детето е добре защитено.
 • Кошницата има елегантна ергономична ръкохватка.
 • Обезопасителните пет-точкови колани лесно се коригират с едно просто движение.
 • Магнитна система придържа коланите на стола за кола встрани за по-лесно поставяне и изваждане на детето.
 • Посредством адаптери (не са включени в комплекта) столчето за кола BeSafe iZi Go Modular лесно може да бъде монтирано на шасито на детски колички Muuvo, Roan, iCandy, X-Lander, Maxi-Cosi, Silver Cross, Quinny, Stokke, Mamas & Papas, ABC Design.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!