Зареждане...

BeSafe стол за кола 100-150 iZi Flex Fix Car

Описание
 • Бустерна седалка с облегалка за деца с ръст от 100 до 150 см
 • Високо ниво на безопасност за детето, комфортен престой по време на път и лесно регулиране и монтиране в автомобила
 • На задната седалка на автомобила могат да бъдат поставени до 3 бустерни седалки iZi Flex Fix
710,00 лв.
Наличен

BeSafe стол за кола 100-150 iZi Flex Fix Car

 • BeSafe iZi Flex Fix Car i-Size е столче за кола предназначено за деца с ръст от 100 до 150см. (приблизително от 4 до 12 години) с възможност за монтаж с фиксираща система IsoFix.
 • Скандинавската компания BeSafe е приела най-новите изисквания UN R129 за безопасност по време на път като се предпазват главата и тялото на детето.
 • Столчето за кола е с луксозна тапицерия, изработена от висококачествен полиестер, осигуряващ максимален комфорт по време на път. Дизайнът е съобразен с последните тенденции в интериора на луксозните автомобили. Черната тапицерия е декорирана с нежни сиви нишки и декоративен френски шев, пасваща перфектно на всеки автомобил. Тапицерията е устойчива на износване и е меко подплатена с двоен слой пяна, за максимален комфорт на детето.
 • Към бустерната седалка има две странични защити, които могат да се отсраняват в зависимост от Вашите нужди. Например в автомобил с триместна задна седалка могат да се поберат 3 седалки BeSafe iZi Flex Fix Car.
 • Комплектът включва и допълнителна странична защита SIP+, която се поставя с едно лесно движение. Тя подобрява защитата като значително редуцира натоварването върху детето от евентуален инцидент при страничен удар. Използва се от страната до вратата на автомобила.
 • Сгъваемият меко подплатен водач предотвратява изхлузването на колана като се гарантира правилното му позициониране при евентуален инцидент. 
 • Наклонът за сън и почивка може да се регулира в две положения с дръжките разположени от двете страни на детската седалка. Те позволяват детето само да регулира столчето за кола в удобна за него позиция.
 • Свободно стоящата облегалка позволява наклонът да е съобразен с наклона на автомобилната седалка.
 • Подглавникът с V-форма поддържа главата по време на сън, а също така осигурява и видимост настрани. Може да бъде комбинирана и с подглавника на автомобилната седалка.
 • Седалката е тествана и одобрена в съответсвие с UN R129.
 • BeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids".
 • Предлага се в черен цвят.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!