Стол за кола 9-36 кг BETA ISOFIX - ESPIRO

Описание
 • Подходящ за деца от 9 до 36 кг (около 12 години)
 • Система ISOFIX
 • Колан с кука в горната част TOP TETHER
 • Стабилизираща подложка за бебета от 9 месеца
Промо цена 286,40 лв. Редовна цена 358,00 лв.
Наличен
Промоцията важи в периода от 07.12 до 18.12.2021 или до изчерпване на количествата.

Стол за кола 9-36 кг BETA ISOFIX - ESPIRO

 • Столът за кола BETA - ESPIRO е предназначен за безопасното превозване на деца с тегло от 9 до 36 кг (група 1/2/3, от около 9 месеца до 12 години), отговаря на европейския стандарт за безопасност ECE R44 / 04, закрепва се със система ISOFIX и колан с кука в горната част или с коланите на колата (група 2/3), монтира се в посока на движението.
 • Ефективността на защитата на столчето за кола се потвърждава от тестове, проведени от независими европейски институции. Най-високото ниво на сигурност е гарантирано от правилното монтиране с помощта на системата ISOFIX и колана с кука в горната част "TOP TETHER" или коланите на самата кола (група 2/3).
 • Правилното обезопасяване на деца с тегло от 9 до 18 кг (група 1) се осъществява с 5 точково закопчаване на предпазните колани на стола, а за деца с тегло от 18 до 36 кг (група 2 и 3) - с коланите на колата.
 • Столът за кола е оборудван с 2 броя от така наречената странична защита или Side Bumper (странична броня) - едната е точно до главата, а втората е позиционирана отстрани.
 • Седалката на детето позволява тя да бъде перфектно адаптирана към нуждите на растящо дете.
 • Оборудвана е с удобна и стабилизираща подложка за бебета от 9 месеца, която осигурява правилно позициониране на главата, торса и таза по време на пътуване.
 • Подложката е двустранна, което позволява комфортен престой във всички сезони.
 • Столът за кола BETA има възможност за регулиране на височината на облегалката и регулиране на ъгъла на седалката.
 • Допълнителен комфорт се гарантира от меките предпазни колани и закопчалки, както и от нежните тъкани на раменните предпазители и предпазителят за закопчалката.
 • Тапицерията може да се сваля за лесно почистване.
 • Размери - 56х31х27 см
 • Тегло - 15.4 кг

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!