Зареждане...

BeSafe стол за кола 61-105 iZi Modular i-Size

Описание
 • Столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105 см
 • Монтаж по посока и обратно на посоката на движение
 • Монтира се в автомобила с BeSafe iZi Modular IsoFix база (предлага се отделно)
 • Изберете от различни цветове
800,00 лв.
С поръчка

BeSafe стол за кола 61-105 iZi Modular i-Size

 • BeSafe iZi Modular i-Size е столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105 см.
 • Когато е монтиран обратно на движението е подходящ за деца от 61 до 105 см. (приблизително от 6 месеца до 4 години), а когато е монтиран по посока на движението - от 88 до 105 см. (приблизително от 15 месеца до 4 години).
 • Столът се монтира в автомобила с BeSafe iZi Modular IsoFix база (предлага се отделно), снабдена с механично закрепване което намалява риска от погрешна инсталация и подобрява безопасността при страничен удар.
 • Когато столчето за кола е монтирано обратно на движението, посредством регулируема предна скоба (от комплекта с базата) може да регулирате разстоянието между облегалката на автомобила и столчето за кола в зависимост от ръстта и нуждите на детето.
 • Столът за кола е с отлични показатели на краш-тестовете и отговаря на строгите критерии на UN R129 (i-Size) за защита при страничен удар.
 • Допълнителна странична защита SIP+ се поставя на детската седалка от страната на вратата на автомобила. Тя повишава безопасността при страничен удар в случай на злополука. Поставянето на допълнителната странична защита SIP+ става лесно и бързо само с едно движение. SIP+ редуцура силата на удара при странична злополука с 20%.
 • Комфортът за бебето е осигурен от регулиращия се в 10 положения по височина подглавник и удобната и мека подложка.
 • Удобна магнитна система придържа коланите на стола за кола встрани за по-лесно настаняване на детето.
 • Столът BeSafe iZi Modular i-Size разполага със система за регулиране на наклона, която осигурява отлична позиция за сън и почивка.
 • BeSafe iZi Modular i-Size е произведен в съответствие с най-новия стандарт при детските седалки R129 (i-Size), което гарантира максимална безопасност.
 • Материите, от които е изработена тапицерията, са висококачествени и отговарят на изискванията по отношение наличието на вредни вещества и химикали.
 • Изберете от различни цветове.

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!