Дървен интерактивен уолкър - проходилка

Описание

Дървен интерактивен уолкър - проходилка

 

 • Стимулира първите крачки, както и фината моторика
 • Има седем активности: сметало,зъбчати колела, лабиринт, пътечка и сортер
 • Възраст: 12 м +
95,00 лв.
Наличен

Дървен интерактивен уолкър - проходилка

 • В най-важния момент в живота на децата – когато правят своите първи стъпки, тази проходилка ще бъде най-добрият помощник.
 • Красива, дървена и интерактивна, тя съчетава много функции. С нея децата ще се сдобият с важни умения за своето развитие. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, като се държи за дръжката.
 • Когато детето бута проходилката, то ще развие уменията си за баланс, а когато се умори, ще може да се занимава с игрите в нея. В нея има 7 активности, като 2 вида лабиринти, сметало, игра със зъбчати колелета, сортер с 3 части, фигурки и огледало, което ще е изключително интересно на детето. Благодарение на нея децата ще развиват своята наблюдателност и фината моторика, използвайки различни забавни активности, които предлага моделът.
 • Пастелните цветове ще са интересни на мъниците и ще стимулират тяхното цветоусещане. Всички тези активности развиват сръчност, наблюдение и креативност. 
 • От едната страна на проходилката има и сортер с три цветни формички, които трябва да са поставят на правилното място спрямо формата, а от другата - пътечка с фигурки - лисичка и таралежче.
 • На предния панел има отново лабиринт с  други цветни фигурки - цветенце, костенурка и пиленце.
 • Има още сметало, зъбчати колела, огледало и други.
 • 12 м+

 

 

Как да пазаруваме и цени за доставка

Стоките поръчани в moebebe.com се заплащат с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената за доставка е 5 лева без значение от теглото на поръчката.

За поръчки над 100 лева доставката е безплатна.

Изключение за цената на доставка са мебелите. При тях за всеки продукт е посочена цена на доставка.

Клиентите, които поръчват мебели по индивидуално дизайнерско решение, трябва да преведат капаро по банков път в размер 20% от стойността на цялата поръчка. За авансовото плащане се издава фактура.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма InTime, като разликата в цената за доставка е за сметка на moebebe.com

Разходите по застраховки и наложен платеж за  всички поръчки е за сметка на moebebe.com

Клиентите на moebebe.com могат да се възползват от опцията „преглед преди плащане".

Поръчки направени до 15:00 часа в делнични дни се обработват в рамките на деня, след този час заявката се обработва на следващият ден. Заявените поръчки през събота и неделя се обработват съответно в понеделник и вторник.

След като поръчате стока(и) от магазина Вие попълвате формуляра за доставка. Ако сте попълнили коректно всичко ще получите уведомително писмо на посочената от Вас поща. Доставката се осъществява след като се свържем с Вас по телефона и Вие я потвърдите.

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр. София, жк. Илинден, бул. "Ал. Стамболийски" 188, маг. Слънчице. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети. Правото на отказ не важи за услуга чието изпълнение е започнало с изричното Ви съгласие - куриерската услуга чиято реална стойност е съгласно ценоразписа на куриерска фирма InTime.

За контакти: тел. 0888 42 51 51

Нашата банкова сметка:

НИО ЕООД
IBAN:BG93RZBB91551066548609 
RZBBBGSF

 Данни международен превод:

NIO Ltd
ap.24,bl.18, j.k. Ljulin
1360 Sofia, Bugaria
VAT : BG 131400824
RAIFFEISENBANK (BULGARIA)
SWIFT: RZBBBGSF
BG93RZBB91551066548609 BGN
Разходи по превода SHA

Контакти

Онлайн магазин - Moe бебе

Мобилен телефон: 0888 42 51 51


Форма за запитване
Всички полета отбелязани със звезда ( * ) са задължителни за попълване!