0
Вашата количка е празна.

Магазин Espiro

 

espiro-shop

Магазин Espiro - Ситняково

Адрес: гр.София, бул.”Ситняково” 35 (срещу МОЛ Сердика)

Тел: 02/ 843 54 54
GPS: N 42.692672 E 23.355414
mail: shop@moebebe.com

Работно време
Вторник - Събота 10 - 19:00 часа
Неделя 10 - 17:00 часа
Понеделник Почивен ден

  • В магазин Espiro ще намерите продуктовата линия на марките Espiro и Baby Design. Висококачествени платове, максимален комфорт и сигурност, смел и модерен дизайн са само част от характеристиките на марката. В магазин Espiro ще Ви помогнем да направите най-удачния избор на бебешка количка, съответстващ на начина Ви на живот и естетически усет.
  • Марката предлага на родителите голям избор от столчета за кола. Разнообразието от възрастови групи и елегантен дизайн улеснява, понякога трудния избор. Сигурността и защитата на малкото бебе в автомобила е основен приоритет на марките Espiro и Baby Design, всички столчета са одобрени за експлоатация на основание на европейски стандарти.
  • Един от най-вълнуващите и забавни моменти е създаването на детската стая. Ние знаем това и се стремим да осигурим всичко необходимо на родителите, за да създадат уют и спокойствие у дома. Предлагаме детски легла, скринове и гардероби с много богат каталог от модели и цветови комбинации. Разнообразието от сгъваеми кошарки за спане или игра, спални комплекти, матраци, спални чували, чаршафи, бебешки одеяла и др. ще допълнят мечтаната детска стая.
  • Ние предлагаме комфортно, качествено и естетически издържано детско облекло. При нас ще намерите дрехи за бебета и деца до шест години, като от основно значение за нас е качеството и комфорта. Дрешки за празник или игра, ще откриете обширен избор от български и чужди марки.
  • Избираме за своите клиенти някои от най-качествените и иновативни марки бебешка, и козметика за майката като Weleda, Sebamed, Bubchen, Nuby, Medela и др.
  • Често майките имат нужда от експертен съвет относно кърменето и храненето, с удоволствие ще Ви консултираме. Изберете шишета, биберони, залъгалки, прибори за хранене, термометри, помпи за кърма от разнообразната гама продукти на Medela, Nuby, Lovi и Canpol.

  • Бебешки халати и хавлии, ванички, стойки, гърнета... имаме всичко от което се нуждаете.
  • Играчките, подобряват сетивните умения и въображение на децата, затова играят изключително важна роля в развитието им. Марките Taf Toys, Nuby и Canpol предлагат разнообразие от музикални, шумящи и огъващи се играчки, също така играчки за бебешка колички или легло, активна гимнастика и много други. Красиви и интересни те са изработени от безопасни материали.
  • Очакваме Ви!